Når det er klart for en ny høytid, er det alltid en spesiell atmosfære i luften. Denne smitter av på menneskene, og folk flest kommer i riktig stemning rimelig raskt. Enkelte velger dog å gjøre noe aktivt for å skynde prosessen fremover. Spill med høytid som tema har alltid vært populære – dette er en morsom, spennende og rask måte å komme i riktig humør på.

Spill med fokus på Halloween

Halloween er en meget spesiell høytid – der de fleste andre høytider fokuserer på kos og god stemning, handler Halloween om frykt. Frykt, skrekk og blod. Dog fortsatt i ganske positive baner. Halloween er spesielt moro for barn, siden de får lov til å kle seg ut som monstre, vampyrer og mumier for deretter å terrorisere naboene med egg og toalettpapir. Om de ikke får godteri, da. Både voksne og barn kan kose seg med Halloween-spill, og du finner en samling av disse hos Halloween Mountain, en fryktinngytende nettside med den skremmende høytiden i sentrum. Ganske primitive spill, men de vil straks få deg i Halloween-stemning.

Julespill for de voksne

the-naughty-list-logoBarna har mer enn nok med juleaften og dagene etter – de løper rundt med sine nye gaver og koser seg, mens de voksne sitter og sipper på akevitt. For å gjøre julestemningen litt mer alvorlig, kan man kose seg med et voksenspill i jula. Spilleautomater er særdeles populære her i Norge, for på julekveldene har man gjerne en time eller to å tilbringe på nettet. Underholdning i massevis og muligheten til å vinne tilbake alle tusenlappene man brukte på julegaver. The Naughty List er en kul spilleautomat som fokuserer på julen, men tar for seg en ganske frekk vri på høytiden. Les om denne på http://www.casinovinnere.com/ og se om du kan bli den neste heldige storvinneren!

Påskeegg og sterke farger

Påske er trolig en av de mest populære temaene å gjøre spill ut av. Den fargerike høytiden speiler seg av på spillene man spiller – påskeharer, en rekke ulike farger og en generelt god, positiv stemning er i fokus. Nettsiden Easter Fun gir deg en liten liste med morsomme påskespill.